-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
SKŁADNIKI
60 % warzyw w zmienych proporcjach (groszek*, kukurydza*, marchew*, papryka*, oliwki*, cebula*), kawałki tuńczyka (30 %), sos sałatkowy (9 %): (ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, cukier trzcinowy*, skrobia ziemniaczana*, sok z cytryny*, woda), sól morska (*składniki ekologiczne). 69 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Sałatka z tuńczykiem (bonito, żółtopłetwy, wielkooki, biały) i ekologicznymi warzywami. Produkt sterylizowany. Katsuwonus pelamis (tuńczyk bonito), Thunnus albacares (tuńczyk żółtopłetwy),Thunnus obesus (tuńczyk wielkooki), Thunnus alalunga (Tuńczyk biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII/X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 485 kJ/116 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 2,7 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 0,6 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 10,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w zamkniętym, niemetalowym pojemniku w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 360 |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |