-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
skrobia z tapioki*, olej słonecznikowy*, por* (15 %), papryka* (15 %), marchew* (7,5 %), cukier*, cebula*, sól morska, czosnek*, pieprz*, imbir*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Indonezyjska przystawka, smażona na oleju słonecznikowym. Lekka i chrupiąca.
Idealne z daniami azjatyckimi lub jako przekąska. Świetnie smakuje z Sosem chili sambal oelek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2076 kJ/496 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 1,7 g
Sól: 2,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Kraj pochodzenia | Holandia |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |