-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638
PASTA SŁONECZNIKOWA Z 4 RODZAJAMI PIEPRZU BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
SKŁADNIKI
woda, nasiona słonecznika* (33 %), olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mix ziaren pieprzu* (3 %), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1257 kJ/ 304 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 4,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |