-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; aromat, sól.
OPIS
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten).Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1556 kJ / 367 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: 52 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,48 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: mleko i ich pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Kraj pochodzenia | Polska |