-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638
Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
mąka PSZENNA pełnoziarnista*, sól morska (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny, makaron Udon wykonany w 100 % z PSZENICY. Pyszny japoński makaron spaghetti, świetnie pasuje do kuchni europejskiej. Idealny do zup (np. miso), sałatek, dań z woka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać makaron i gotować przez 10-11 minut. Odcedź makaron udon w durszlaku i opłucz zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1460 kJ / 344 kcal
Tłuszcz - 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 65,7 g
w tym cukry - 1,1 g
Białko - 13,5 g
Sól - 1,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
Masa netto (g) | 250 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj pochodzenia | Holandia |
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym | 6.00 |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | - |
Liczba opakowań zbiorczych na warstwie | 23.00 |
Liczba warstw na palecie | 8 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |