-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638
MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ZAKWASOWNIA (VENETA)







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
mąka ryżowa* 97 %, szpinak w proszku* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron lasagne to produkt dedytkowany wszystkim zwolennikom kuchni włoskiej. Nasza wersja jest przeznaczona również dla osób z nietolerancją glutenu. Teraz każdy może cieszyć się włoskimi smakami. Makaron idealnie sprawdzi się z farszami mięsnymi, warzywnymi lub serowywmi z dodatkiem pysznych sosów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zanurz makaron w gorącej wodzie na 8 minut. Po tym czasie, ułóż makaron w naczyniu żaroodpornym, przełóż dowolnym farszem i piecz przez 15 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1609 kJ/380 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,4 g
Sól: <0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.
Kraj pochodzenia | Polska |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Masa netto (g) | 250 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |