-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA
Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym | 12.00 |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | - |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Liczba opakowań zbiorczych na warstwie | 24.00 |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
Liczba warstw na palecie | 5 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Masa netto (g) | 250 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj pochodzenia | Włochy |