-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
SKŁADNIKI
mąka jaglana*, woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości – 5-7 min., al. dente – 4 min. W trakcie gotowania nie mieszać makaronu. Odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 1514 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,90 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |