-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
kapusta* (60%), woda, sól
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych"
OPIS
Kiszona kapusta, to określenie kapusty poddanej procesowi fermentacji mlekowej. Fermentacja stwarza warunki sprzyjające wzrostowi korzystnych probiotyków - bakterii zapewniających silne korzyści zdrowotne. Kapusta kiszona jest jednym z tradycyjnych polskich produktów żywnościowych. Używana jest do przygotowywania surówek z dodatkiem innych warzyw, pierogów, bigosu, kapuśniaku, kwaśnicy czy kapusty z grochem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 43 KJ / 10 KCAL
Tłuszcz 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 2,0 g
w tym cukry 0,1 g
Błonnik - 0 g
Białko 0,7 g
Sól 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |