-
Darmowa wysyłka
od 400 zł -
Natychmiastowa
wysyłka towaru -
Masz pytanie?
Zadzwoń 795 574 638
FASOLKA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 420 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA







Nie zapomnij o dopisaniu koloru w komentarzu do zamówienia.
fasola drobna* (50 %), passata pomidorowa* (5,2 %) [pomidory* (99,7 %), sól], cebula*, woda, koncentrat pomidorowy*, koncentrat jabłkowy*, mąka ziemniaczana*, oliwa z oliwek*, sól himalajska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gotowe danie do spożycia. Wystarczy tylko podgrzać i zdrowy, wartościowy posiłek gotowy.
Produkt pasteryzowany.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Spożyć po obróbce cieplnej osiągając 80 stopni Celsjusza, przez 3 minuty ciągle mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 437 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, ORZECHY, SELER, SOJĘ, nasiona sezamu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do + 25 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 48 godzin.
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |